Заев на новогодишна дружба со дечиња, ги поттикна да пишуваат творби

Премиерот Зоран Заев, денеска се дружеше со дечињата од основното училиште „Братство“.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s