Билал Касами го условува Заев за двотретинското мнозинство

На две недели до Пленарната Собраниска седница за финалното гласање за Уставните измени Касами го повика премиерот Заев да седнат и да ги разгледаат нивните барања.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s