МИЛЕНКО НЕДЕЛКОВСКИ ПУШТЕН ОД ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА: Бил приведен за објави на Фејсбук!

По излегувањето од полициската станица во Автокоманда, Миленко Неделковски за камерата на „Инфомакс“ во кратка изјава објасни за што бил приведен – полицијата го гони поради наводна закана до премиерот Зоран Заев

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s