„Поштенска банка“ нова истрага на СЈО, осомничени девет лица за 5 милиони евра

СЈО отвори нова истрага, „Поштенска Банка“ е кодното име на финансиската истрага во која што 3-ца од 9-мина осомничени се приведени.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s