Кекеновски: ВМРО-ДПМНЕ ќе го промени ставот под притисок од меѓународната заедница

Политичкиот аналитичар Јове Кекеновски очекува ВМРО-ДПМНЕ да го промени ставот во однос на договорот со Грција, со оглед на внатрешните состојби во партијата и силниот притисок од меѓународната заедница.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s