Новинар на ТВ 21 отиде да провери дали баба му на Милошовски стварно му се заканила дека ќе му ја скине главата ако гласа за договорот со Грција

Новинар на ТВ 21 отиде кај баба му на Антонио Милошовски да провери дали стварно му се заканила дека ќе му ја скине главата ако гласа за договорот со Грција, одговорот беше дека Антонио нема баба!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s