Ексклузивна снимка од станот во зградата каде синоќа беа евакуирани станарите

Ексклузивна снимка од станот во зградата каде синоќа беа евакуирани станарите, објави ТВ 24 Вести.

Граѓаните кои живеат во зградата во ТЦ „Скопјанка“ вчера поради ширење на миризба од амонијак, неколку часа останаа надвор додека на терен реагираа противпожарни екипи, екипи од АРМ, Дирекцијата за заштита и спасување и Меѓуопштинскиот центар за социјални работи на Град Скопје.

Од видеото што го објави телевизијата се гледа хаосот во станот, расфрланите пелени, отпадоци итн.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s