Владата ги кани сите граѓани на заедничка манифестација за независноста на 8 септември

ЗОРАН ЗАЕВ – “Дојдете во сабота од 18:00 часот, да го прославиме Ден на независноста – 8 Септември во дворот на Владата на Република Македонија.

Ќе уживаме во музиката на оркестарот на Македонската филхармонија со маестро Емин Џијан, Тамара и Тијана, познатите домашни ДЏ-и, Феки Фарис и Огнен Узуновски Оги. Најмладите ќе се забавуваат со 5+ Бенд.

Заедно одиме напред!”

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s