Се споија Симона Попоска и Роберт Билбилов – резултатот е заразен хит

Летен хит кој го промовираше минатиот месец во радискиот етер, во сосема поразличен стил од предходните песни чие комплетно авторско дело е на Роберт Билбилов.  За изработка и реализација на видеото се погрижи Андреј Ѓоргиевски, снимен е на три локации; главната локација во Охрид на плажа, на Галичица и во Скопје.

Спотот изобилува со летни и помалку жешки сцени, затоа што и песната со нејзиниот стил го бара тоа.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s