Слаткар ве повикува на Тиквешки Гроздобер 2018 во Кавадарци

Ве очекуваме во петок, на 07.09.2018 на Градски плоштад Кавадарци – Тиквешки Гроздобер 2018 заедно со #Слаткаристика!

#OneLoveTour

Старт: 23:15h

Повеќе за Тиквешки Гроздобер на линкот

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s