Нај секси “KIKI CHALEANGE” до сега

Светски познатиот предизвик, каде луѓето снимаат како излегуваат од автомобили во движење и играат со песната на Дрејк „In my feelings“ доби целосно нова димензија.

Згодна русокоса одговори на светски популарниот предизвик и ја „уби“ конкуренцијата

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s