Ова видео на Станија Добројевиќ ќе го погледнете повеќе пати

Дефинитивно српската старлета Станија Добројевиќ е една од најзгодните во нејзината „категорија“. Тоа досега го докажала многу пати.

Сме ја виделе во најразлични изданија, а неколку пати позирала и како од мајка родена, но кога и да објави фотографија или видео, таа привлекува внимание.

Така е и овој пат. Познатата старлета објави видео направено во Мајами, каде што моментално живее и нема потреба што да се пишува повеќе.

View this post on Instagram

Do you come with me 🎵

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s