Заев: Наскоро ќе биде поставен бројчаникот

Премиерот Зоран Заев денеска најави дека наскоро ќе биде поставен бројчаникот на порта Македонија во Скопје, кој треба да покажува колку од, како што вели украдените пари ќе се вратат во буџетот.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s