11-ГОДИШНОТО ДЕВОЈЧЕ КОЕ ГО ОСВОИ ДРЕЈК СО СВОЈОТ ТАНЦ ДОБИ НОВО СРЦЕ

Единаесетгодишно девојче од Чикаго доби ново срце, неколку дена откако во болница ја посети канадската музичка ѕвезда Дрејк.

Тој решил да ја посети малата Софија Санчес, откако на интернет видел видео во кое таа танцува во болницата на еден од неговите хитови.

Видеото со голема брзина се прошири на социјалните мрежи во знак на поддршка за Софија и Дрејк ѝ дојде во посета на 20 август, токму на денот кога го славеше 11. роденден.

Во неделата, Софија објави видео на Фејсбук, во кое ги кажа своите роденденски желби.

„Првата беше да го запознам Дрејк и тоа ми се оствари и беше одлично. Втората желба е да имам ново срце и тоа ќе се случи наскоро“.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s