Маж влета на сцена и се обиде да ги нападне Бијонсе и Џеј-зи

Бијонсе и Џеј-зи доживеаја непријатна ситуација на нивниот заеднички настап одржан во саботата во Атланта. На крајот на нивниот настап тие се свртеја со грб на публиката и тргнаа да излезат од бината.

Во тој момент непознат маж истрча на сцената и тргна кон нив. Коментарите за овој инцидент се дека побргу реагирале танчерите отколку обезбедувањето. Полицијата подоцна го уапсила напаѓачот.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s