Министерот Димитров во Стојаково ги пречека Ѓоко и Ѓорѓи и нивното Рено 4 со кое возеа до Ница и назад

Ѓоко и Ѓорѓи, јунаците кои возеа од Стојаково до Ница со Рено 4, денеска пристигнаа дома и беа пречекани од сожителите, но и од Министерот за надворешни работи Никола Димитров и од неколку амбасадори.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s