„Колонија“ со нов летен хит

Хрватската група „Колонија“ го објави видеото за песната „Алармантно“, петиот сингл од новиот албум „Нова ера“. Изданието, чиј наслов е соодветен со промената во бендот, односно со доаѓањето на новата вокалистка Ивана Ловриќ на местото на Индира Левак, е во продажба нешто повеќе од месец дена и не се симнува од врвот на најпродавани музички изданија во Хрватска.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s