Излезе постхумната песна и спот на Влатко Илиевски

Колекцијата песни на Влатко Илиевски побогата за уште една, односно постхумното дело насловено како „До крајот“.

Видео записот е снимен од „Фабрика продукција“, кои вчера го објавија на нивниот профил на Фејсбук.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s