Јана Бурчевска ја испеа македонската химна на одбележувањето на 4 Јули

Традиционално, Амбасада на САД во Република Македонија, и оваа година приреди голем прием со многу поканети гости, по повод националниот ден 4 Јули.

Беа испеани химните на двете држави, а македонската ја испеа Јана Бурчевска, минатогодишната претставнична на Македонија на Евровизија.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s