“ПИНОКИО” премиерно ! 📢 после долго време нов сингл и спот на АРХАНГЕЛ!

Музика, лирика и аранжман: РИСТО ВРТЕВ

Изведувач: АРХАНГЕЛ

Актери: ПЕТАР СТЕВАНОВИЌ, СЛАВЕН АРСОВСКИ и ИВАН ВРТЕВ

Сценарио и режија: ИВАН ВРТЕВ

Продукција: AURELIO и TOMATO

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s