Снег во Словенија | 25.06.2018

На планинскиот врв Кредарица во Словенија, денеска падна снег, соопштија медиумите од регионот.

Објектите и природата кои се наоѓаат на 2.515 метри надморска височина се целосно бели.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s