Силен удар со топка во глава го прекина прашањето на репортерот

Пех после натпревар во Бизнис лигата на фудбал во сала. Репортерот беше прекинат со силен удар со топка во главата.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s