Новиот спот за “Equal Game”, со малиот Јане Велковски во главна улога

Јане Велковски беше специјален гостин на финалето од Лигата на Европа во Лион, каде денеска беше промовиран и новиот спот од кампањата “Equal Game”, за залагањата на УЕФА фудбалската игра да биде достапна за сите

View this post on Instagram

What do you ❤️ about football? #EqualGame #UELfinal

A post shared by UEFA (@uefa_official) on

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s