ИНЦИДЕНТ НА ЕВРОВИЗИЈА: Непознат маж се качи на сцена и викаше: „нацисти“

SuRie carries on after stage invasion – “Storm” Live | United Kingdom – Eurovision Song Contest 2018

 

 

 

Mомчето кое упадна на евровизиската сцена и ѝ го одзеде на момент микрофонот на британската претставничка додека пееше, на инстаграм постави фотографии од настанот и се претстави дека е ,,Албанец што се прави дека е Британец“.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s