Чола ѝ посвети песна на сопругата – „Тебе те чувам за крај“

Здравко Чолиќ го објави видеото за песната што ѝ ја посвети на својата сопруга, а во која за првпат не се појавува ниту една женска личност.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s