„Ај Кју“ вечерва настапи во првата полуфинална вечер на Евровизија | Погледнете го настапот

Македонските претставници на Евровизија, групата „Ај Кју“ вечерва настапи во првата полуфинална вечер. За да се пласирааат во финалето треба вечерва да освојат едно од првите десет места од 19 учесници.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s