Моделот Криси Тејлор ги почести фановите со провокативно видео

Манекенката Криси Тејлор со своите облини привлекува многу внимание. Облините во пределот на колковите се нејзиниот заштитен знак, но она што го направи на крајот на ова видео никој не го очекуваше.

View this post on Instagram

Bet you didn’t expect that 😂😌 #stayhydrated

A post shared by Krissy Taylor (@officialkrissytaylor) on

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s