„Ја излези Ѓурго“ грми во Јане Сандански

„Ја излези Ѓурго“ грми во Јане Сандански
Стефан од Next Time заедно со навивачите ја испеа акапела изворната „Ја излези Ѓурго“ на само неколку минути пред почетокот на мечот со Кил

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s