Како во Египет се слават головите на Салах

Египет е обоен во црвено, Салах е национална ѕвезда огромен дел од населениот го носи неговиот дрес од Ливерпул и навива за својот миленик и тимот од Енфилд.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s