Ексклузивно – „Се расположиме, спонтано се фанаме. Играеме оти изградиме автопат “ – изјава на танцувачка од тунелот

„Сите кажуват дека е убав автопато, ние играеме зашто завршиме голема работа, толку години работеме и се радуваме“ – реагираше една од играорките на прославата за автопатот Демир Капија – Смоквица, која се јави во денешното издание на контактната емисија „1 минута на 1ТВ“.

Контактната емисија „1 минута на 1ТВ“ со Христијан Баневски се емитува секој работен ден во 19:15 часот, веднаш по „Студио 1“.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s