Чочек во тунелот на отварањето на автопатот Демир Капија – Смоквица

Дел од вработените во фирмата што ги градеше тунелите сами организираа забава и со чочек го прославија отварањето на оваа делница

 

Advertisements

One thought on “Чочек во тунелот на отварањето на автопатот Демир Капија – Смоквица

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s