СТОКХОЛМ СЕ ЖУРКАШЕ ВО ЧЕСТ НА АВИЧИ

Илјадници фанови вчера се собраа во центарот на Стокхолм за да ѝ оддадат почит на една од најголемите шведски музички ѕвезди, диџеј Авичи, кој почина во петокот во Оман на 28-годишна возраст.

Фановите го исполнија Сергелс торг, најголемиот плоштад во Стокхолм, родниот град на Тим Берглинг (Авичи), за по минута молчење, тажниот настан да се претвори во журка, откако беа пуштени некои од неговите најголеми хитови.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s