Моника пак пушуи марихуана: Дома дозволено е?

Моника Ристеска, која неделава беше приведена бидејќи на јавно место пушеше марихуана, а потоа за кратко пуштена, повторно објави видео како пуши „џоинт“, ововј пат во нејзиниот дом.

Таа во видеото објавено на нејзиниот фејсбук ­профил прашува дали пушењето марихуана е дозволено дома и сосава дека според неа е богохулие да се
забрани оваа лековита билка.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s