Заев со честитка за 27-от роденден на СДСМ

“Драги сограѓани, драги сопартијци,

Со гордост го честитам 27-от рoденден на СДСМ – Социјалдемократски сојуз на Македонија

СДСМ докажа, низ годините и денес, дека е државотворна партија, дека знае да учи од своите и од туѓите грешки, дека има капацитет, желба, волја, енергија, сила – да предводи – напред!

Ја добивме честа од граѓаните да ги претставуваме. Да ве видам сакам сите одговорни и на висина на задачата.

Ова е обврска што си ја поставив себе си и ја очекувам од секој еден од вас.

За сите има место на ова парче убава земја – нашата Република Македонија!”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s