Меди Крстевски, Македонка од Австралија, настапува во шоу каде во жирито се Бој Џорџ и Кели Роланд

Кели Роланд и Бој Џорџ се дел од жирито во новата сезона на австралиската верзија на музичкиот натпревар „Гласот“ (The Voice), каде што заедно со Џо Џонас и Делта Гудрем имаат улога на ментори на младите музички надежи во Австралија.

Имајќи го предвид огромниот број македонски иселеници во земјата на кенгурите, очекувано е дека среќата ќе си ја пробаат и нашите млади надежи, а во оваа најнова сезона на натпреварот тоа го направи 17-годишната Меди Крстевски.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s