Во Струга помошник судеше од „езеро“!

Струга Трим Лум – Лабуништа… Втората лига – Запад. Градскиот стадион во Струга е веднаш на кејот, на Охридското езеро. И поради високиот водостој на езерото овој месец, истото си стигнало и до самиот терен на стадионот во Струга. Па, помошниот судија мораше 90 минути да суди од езеро…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s