Еве како звучи евровизискиот фаворит за победа во живо

Евровизиската атмосфера продолжува да се загрева, а деновиве во центарот на вниманието беше третото издание на фестивалот „Израел колинг“, кој веќе традиционално се организира во Тел Авив и каде што настапи Нета Барзилаи претставничката на Израел, које е и фаворит оваа година

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s