…ЗАЕВ ПРИВАТНО ЌЕ ГО ПЛАТИ БРОЈЧАНИКОТ, ОД МОИТЕ ПРИХОДИ, МОЈАТА ПЛАТА ЌЕ ГО ЗАКАЧАМ НА ТРИУМФАЛНА…

Advertisements

One thought on “…ЗАЕВ ПРИВАТНО ЌЕ ГО ПЛАТИ БРОЈЧАНИКОТ, ОД МОИТЕ ПРИХОДИ, МОЈАТА ПЛАТА ЌЕ ГО ЗАКАЧАМ НА ТРИУМФАЛНА…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s