Џамбо Агушев на Улицата на славните во Холивуд

Пред некој ден тие беа во Америка и имаа повеќе концерти и направија нов видео спот на „Улицата на славните“ во Холивуд.

Џамбо Агушев не престанува да реди успеси и да го освојува светот со својата труба и неговиот оркестар.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s