„Не ме оставаш да спијам“ е новата песна на „Само Тони и две жени“

„Не ме оставаш да спијам“ е насловот на новата песна на популарното трио „Само Тони и две жени“, која беше претставена заедно со текстуално видео. Автор на песната е Антонио Ристески кој се потпишува на аранжманот, а музиката и стиховите се заеднички Марија Докузова. Видеото и песната се снимени во студиото „КитрозОн студио“

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s