Луда ретро-забава во новото видео на Александар Тарабунов

Александар Тарабунов го претстави видеото за минатогодишниот хит „Луд сум по тебе“, чиј комплетен автор е хитмејкерот Роберт Билбилов. Со шарени костими и разиграна атмосфера, ретро-забавата во стилот на педесеттите години од минатиот век одлично ја дополнува заразната мелодија на песната.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s