Триумфот на Голден стејт во сенка на страшната повреда на Патрик Мекоу

Вориорси ја прекинаа низата од три порази, но сето тоа мина во сенка на ужасната повреда на Патрик Мекоу. Тој после скок во контакт со Винс Картер незгодно падна, па на носилки беше изнесен од терен.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s