Водителот и актер Жарко Димоски ја „извади“ од памет екипата позади камерите, но и водителите Христијан Сатја Стојчевски и Анета Кочишки.

Додека ги презентираше вестите од светот на шоу-бизнисот, во еден момент на Жарко му се „слоши“ и се струпули на подот.

Во тој момент експресно изреагира стилистот и водител Сергеј Варошлија, кој изненаден од првоаприлската местенка прв пријде да му помогне на Жарко.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s