Лозано промовира нов спот – “Километри”

На штотуку објавената песна насловена едноставно „Километри“ автори се неговите долгогодишни соработници Лазар и Магдалена Цветкоски. „Километрите“ стигнаа во пакет со видео што го изработи битолската продукција „Веста“, а се снимаше во струшкиот хотел „Изгрев“.

Новата песна ќе биде сместена на претстојниот, трет по ред студиски албум, симболично насловен „Десет“ по повод јубилејот од 10 години кариера на кичевчанецот со златно грло,

Lozano – Kilometri (official video 2018)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s