Викторија Лоба со нов стил го претстави својот „Херој“

Експериментирањето со различни стилови во музиката е голем предизвик за музичарите, а секогаш е пријатно изненадување кога публиката позитивно ќе реагира на ваквите промени. Токму таков е случајот и со Викторија Лоба, која во својот нов сингл насловен „Херој“ вметна етно-звуци.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s