Косовската полиција со солзавец против Србите во Косовска Митровица

Косовската полиција во северниот дел на Митровица го уапсила раководителот на канцеларијата за Косово во Владата на Србија, Марко Ѓуриќ.

Апсењето изврши специјалната единица на полицијата во моментот на одржување на средбата околу внатрешната состоја во Косово.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s