Дејвид Гета и Сиа имаат нов хит

„Flames“ е насловот на најновата соработка на францускиот диџеј и продуцент Дејвид Гета со австралиската дива Сиа, кои уште еднаш ги здружија силите во освојувањето на топ-листите.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s