Даниел Стефановски е светски првак во К-1 на Суперкомбат

Тој до светската титула дојде на убедлив начин откако за 1 минута и 41 секунда го нокаутира Аделин Михаила од Романија во борбата која се одржа во Букурешт, Романија

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s