Ердоган: Го освоивме центарот на Африн

Турскoто знаме беше подигнато во северениот сириски град, кој важеше за упориште на курдските сили т.н. Единици за заштита на народот (YPG).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s