Шон Пол, Дејвид Гета и Беки Џи имаат „Луда љубов“

Шон Пол се врати на музичката сцена со неодамна објавениот сингл „Mad Love“, кој го сними во соработка со колегата Дејвид Гета и колешката Беки Џи. Станува збор за уште еден инстант-хит од јамајканската ѕвезда, чие видео одлично ја дополнува разиграната атмосфера.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s